Fjalë Kyçe

I futi kamere të fshehur në banjo, modelja akuzon fotografin e saj

I futi kamere të fshehur në banjo, modelja akuzon fotografin e saj

Një modele ka pohuar se një fotograf që ajo e ka njohur për vite të tëra ka fshehur një kamer brena banjos së saj për ta filmuar atë dhe gratë e tjera, kur ato po ndërronin rrobat.

Zoë Klopfer, 25 vjeç, nga Kalifornia, ka shpërndarë një video të vetën në rrjete sociale, ku akuzon fotografinë dhe videografinë William Francis që ka feshur një kamer që duke se mbushës telefoni në banjon e saj.

Ajo ka futur kartelen e apartit në kompjuter dhe ka parë edhe 200 dosje të tjera që përmbanin video të grave të ndryshme – duke përfshirë edhe veten e saj e cila ishte filmuar pa dijen e saj, raporton “Unilad”

Ajo ndau fotografinë edhe në profilin e saj të Instagramit duke thënë:

“Kjo është gjëja e fundit  që kam menduar që më duhet të flas. Por, duke qenë e inspiruar nga shumë gra të tjera, deshta të qes në dritë historinë se çfarë më ka ndodhur këto ditë të fundit, për të i paralajmruar gratë që keni kujdes se mund të filmoheni nga ndonjë idiot. Ju lutem  mbajeni veten të sigurt”.