Fjalë Kyçe

I jepet drita jeshile, “Trepça”, shndërrohet në shoqëri aksionare

I jepet drita jeshile, “Trepça”, shndërrohet në shoqëri aksionare

Gjiganti metalurgjik “Trepça” sot mori dritën jeshile nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë për t’u shndërruar në Shoqëri Aksionare.

Në certifikatën që ka siguruar gazeta “Epoka e re”, ndërmarrja “Trepça” nga Ndërmarrja Shoqërore tani shndërrohet në Shoqëri Aksionare. Rikujtojmë se 80për qind të aksioneve i posedon Qeveria e Kosovës, ndërkaq 20 për qind punëtorët e “Trepçës”.