Fjalë Kyçe

Idetë më të bukura se si të dekoroni shtëpinë për Halloween

Idetë më të bukura se si të dekoroni shtëpinë për Halloween

Të dekorosh shtëpinë për Halloween mund të jetë gjëja më argëtuese e muajit tetor.

Për vitin 2020, njerëzit po e çojnë lojën e dekorimit të Halloween në një nivel krejt të ri, dhe dekorimet për këtë vit janë diçka tjetër!

Dekorimeve si skelete, kunguj portokalli apo kukulla të frikshme u është shtuar edhe forma e virusit COVID-19.

Kryefjala e këtij viti nuk do t’i ndahet edhe festës më të frikshme të vitit.