Fjalë Kyçe

Ish-eprori i UÇK-së nesër do të intervistohet nga Gjykata Speciale

Ish-eprori i UÇK-së nesër do të intervistohet nga Gjykata Speciale

Ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku ka bërë të ditur se më 17 dhe 18 shtator do të intervistohet nga Gjykata Speciale.

Maloku përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se intervistimi i tij do të bëhet në Lubjanë.

“Për shkak të gjendjes sime, të rënduar, shëndetësore dhe pamundësisë që të udhëtoj për në Hagë, intervistimi do të kryhet në ambientet e Gjykatës së Qarkut në Lubjanë. Me Gjykatën në fjalë do të përballëm i vetëm dhe pa avokat”, ka shkruar Maloku.

Postimi i plotë:

Bashkëluftëtarë të mi, familjarë dhe miq!

Ju njoftoj se nesër dhe pasnesër, pra më 17 dhe 18.09. 2019, do të intervistohem nga Gjykata Speciale e Hagës.

Për shkak të gjendjes sime, të rënduar, shëndetësore dhe pamundësisë që të udhëtoj për në Hagë, intervistimi do të kryhet në ambientet e Gjykatës së Qarkut në Lubjanë.

Me Gjykatën në fjalë do të përballëm i vetem dhe pa avokat.

Tërë jeten, me mundesitë, dijen dhe aftesitë e mia profesionale dhe pa kurrfarë interesi personal, jam munduar të jem në shërbim dhe në të mirë të Atdheut. I tillë jam dhe do të mbetëm.

Naim Maloku

Lubjanë, Slloveni.