Fjalë Kyçe

Ja çka i shënoi 24 orët e kaluara sipas Policisë

Ja çka i shënoi 24 orët e kaluara sipas Policisë

Në 24 orët e kaluara, janë shënuar 36 aksidente, me 15 arrestime dhe 624 tiketa trafiku, njofton Policia e Kosovës, transmeton GazetaAlo.

Nga 36 aksidentet e ndodhura, nuk ka pasur me fatalitet, por kanë qenë 15 aksidente me të lënduar dhe 21 të tjera pa të lënduar.

Janë regjistruar 624 gjobitje në trafik për shkelje të rregullave të komunikacionit.

Nga 15 arrestimet që kanë ndodhur në 24 orët e kaluara, Policia njofton se 10 prej tyre janë dërguar në mbajtje, ndërsa dy në vuajtje dënimi./GazetaAlo/