Fjalë Kyçe

Ja si do të dukeshin ndërtesat më të famshme pas disa dekadash (FOTO)

Ja si do të dukeshin ndërtesat më të famshme pas disa dekadash (FOTO)

Ja si mendohet se si do të dukeshin pas disa kohësh disa prej ndërtesave më të famshme botërore.

Këto janë veprat e artistit dixhital nga Parisi, Fabien Barrau, i cili gjatë ditës punon në reklamat për markat kryesore, kurse natën krijon vepra të jashtëzakonshme me ndihmën e dronit të tij dhe Photoshopit. Jo vetëm që krijon, por gjithashtu përpiqet të drejtojë vëmendjen tonë drejt problemeve reale.

Arti i tij është në gjendje të ndryshojë perceptimin tonë për botën. Ja disa prej veprave të tij që do t’ju mahnisin.