Fjalë Kyçe

Ja si mund t’i fitoni 325 euro nga ‘Yahoo’

Ja si mund t’i fitoni 325 euro nga ‘Yahoo’

Nëse keni pasur një llogari në platformë ‘Yahoo’ përgjatë viteve 2012-2016, ju mund të keni të drejtë të fitoni 325 euro (358.80 $) që vijnë nga një padi veprimi, e ngritur kundër gjigantit të teknologjisë.

Disa përdorues do të kenë të drejtë për shërbime për monitorimin e parave dhe rikuperimin e identitetit nga AllClearID, të paguara nga Yahoo, transmeton lajmi.net.

Të tjerët do të kenë të drejtë kompenzimi deri në 325 euro për shërbimet e monitorimit të kredisë.

Yahoo kohët e fundit u padit si rezultat i shkeljes së thyerjes së privatësisë dhe ranë dakord të paguajë 117.5 milionë dollarë dëme për banorët e SHBA ose Izraelit.

Përdoruesit do të duhet të kenë ose të kenë zotëruar një llogari Yahoo midis 1 janarit 2012 deri më 31 dhjetor 2016.