Fjalë Kyçe

Ja si ti shndërrojmë frutat e vërtetë në fruta ëmbëlsirash

Ja si ti shndërrojmë frutat e vërtetë në fruta ëmbëlsirash

Ëmbëlsira me forma frutash – këtë jemi mësuar ta shohim, por ndoshta jo edhe kombinimin e njëjtë të shijes dhe formës.

Në videon e mëposhtme mund ta shihni se si një artist me aftësi të mahnitshme i shndërron frutat e vërteta në fruta ëmbëlsirash

https://www.facebook.com/gorgeous.side/videos/578892732585921/