Fjalë Kyçe

“James Bond” dhe “Transporter” vizitojnë Kosovën

“James Bond” dhe “Transporter” vizitojnë Kosovën

Dy filma shumë të njohur për publikun kosovar dhe të mbarë botës pa dyshim janë “Casino Royale” dhe “Transporter”.

Personazh kryesor te i pari është agjenti britanik i zbulimit, James Bond, i njohur si 007, rolin e të cilit e luan Daniel Craig, ndërsa te i dyti një transportues tullac e shumë i zhdërvjellët, rolin e të cilit e luan i mirënjohuri Jason Statham.

Sonte, në emisionin n’Kosovë Show kanë qenë dy njerëz aq të ngjashëm me dy aktorët, sa ju habisin me dukjen e tyre – sikur të ishin aktorët e vërtetë.

Bëhet fjalë për Besnik Tafallarin, me origjinë nga Prizreni por i lindur në Gjermani, që ngjason me Stathamin, dhe për shokun e tij austriak, i cili i ngjan Craigut.

Dy personazhet interesante aktualisht janë duke bërë gati një film të zhanrit aksion.