Fjalë Kyçe

Jepen detaje për zgjatjen e afatit për përfundimin e autostradës “Arben Xhaferi”

Jepen detaje për zgjatjen e afatit për përfundimin e autostradës “Arben Xhaferi”

Instituti Demokratik i Kosovë s, do të  mbaj një  nkonferencë  pë r media ku edhe do të  shpalos në  detaje zgjatjen e afatit pë r pë rfundimin e autostradë s Prishtinë -Hani i Elezit dhe që ndrimet e Qeverisë  karshi kë saj kontrate, shkruan Gazeta Alo.

Konferenca do të  mbahet në  ora 11:00.

Ministria e Infrastrukturës me një aneks kontratë është pajtuar që të zgjatet afati i implementimit të kontratës bazë deri më 1 qershor 2019, përkatësisht 152 ditë i jepen kohë shtesë Bechtel& Enkes  për zbatimin  e punëve për këtë autostradë./Gazeta Alo/