Fjalë Kyçe

Ka vdekur studiuesja dhe përkthyesja Sazana Çapriqi

Ka vdekur studiuesja dhe përkthyesja Sazana Çapriqi

Sot, pas një sëmundjeje të rëndë, në moshën 58 vjeçare, vdiq Sazana Çapriqi.

Çapriqi ishte bashkëshortja e poetit të ndjerë Basri Çapriqi, i cili nga e njëjta sëmundje kishte vdekur.

Sazana Çapriqi ishte kryetare e Komitetit të Grave Shkrimtare të PEN Qendrës së Kosovës.