Fjalë Kyçe

Kalon edhe Komisioni Hetimor i Vetëvendosjes

Kalon edhe Komisioni Hetimor i Vetëvendosjes

Kuvendi i Kosovës ka miratuar sot komisionin hetimor lidhur me procesin e vendimmarrjes në procesin e energjisë gjatë periudhës 2006-2022, komision ky i iniciuar nga Lëvizja Vetëvendosje.

Miratimi i këtij komisioni është mbështetur edhe nga partitë opozitare.

E për miratimin e këtij komisioni votuan 95 deputet.

Përbërja e komisionit do të jetë kjo:

Hajdar Beqa-kryetar

Armend Muja- zv.kryesues

Haki Abazi- anëtar

Arbër Rexhaj- anëtar

Halil Thaçi- anëtar

Rashit Qalaj-anëtar

Armend Zemaj-anëtar

Rrezarta Krasniqi- anëtare

Time Kadrijaj- anëtare

Duda Balje- anëtare

dhe një anëtar nga Lista Serbe

/express