Fjalë Kyçe

KEK bleu karriga lëvizëse dhe statike, kaq para i kushtoi tenderi

KEK bleu karriga lëvizëse dhe statike, kaq para i kushtoi tenderi

Korporata Energjitike e Kosovës ditë më parë ka finalizuar kontratën e radhës për këtë muaj.

Këtë herë, KEK është furnizuar me karriga lëvizëse dhe statike.

Sipas kontratës të publikuar nga prokurimi, tenderi në fjalë nuk është se u ka kushtuar edhe pak, shkruan Indeksonline.

Vlera e parashikuar e kontratës ka qenë 4.000,00 euro, porse e njëjta është finalizuar për 3 280,00 euro.

Tenderi i është dhënë operatorit ekonomik “Kater A”, Sh.P.K.

Tutje, bëhet me dije se tenderi me çmimin më të lartë ka qenë 3.465,00 euro.