Fjalë Kyçe

Këto janë 6 shenjat që tregojnë se partneri ju ‘ka në dorë’

Këto janë 6 shenjat që tregojnë se partneri ju ‘ka në dorë’

Të jesh i dashuruar është diçka shumë e bukur, por ka raste kur çifti zakonisht është shumë i kontrolluar dhe gjëja më e keqe është se nuk e kuptoni kur ndodh.

Pra, në këtë artikull do t’ju tregojmë se cilat janë shenjat që tregojnë se partneri ju kontrollon:

Zgjedh se si të visheni

Situata shkon nga minus në plus, para se të sugjerojë që diçka nuk është e mirë për ju dhe pastaj ai do të pushtojë terrenin e intimitetit deri në atë pikë që ju ndiheni të sulmuar nga mendimet tuaja në lidhje me shijen tuaj në veshje.

Ai dëshiron të dijë fjalëkalimet tuaja

Nuk e pranojnë një telefon celular me fjalëkalim dhe duan të dinë ato të rrjeteve tuaja sociale ose akoma më shumë të dinë se çfarë bëni. Nëse gjeni se keni zhvilluar një plan alternativ për të trajtuar atë që e konsideroni individualitet sipas dëshirës suaj, më mirë përpiquni të zgjidhni problemin.

Ai dëshiron një llogari të përbashkët bankare

Kontrolli i asaj që shpenzoni do t’ju tregojë se gjëja më e mirë është që ata ta menaxhojnë vetëm një llogari kursimi ose që të jetë në përdorim të përbashkët për të dy dhe më besoni, nuk do të heqësh dorë derisa ta bindësh veten se “është më e mira për ju”

Ai ju telefonon vazhdimisht

Në fillim ai do t’ju telefonoj kohë pas kohe vetëm për të kontrolluar atë që po bëni. Pastaj gjendja përkeqësohet dhe ju telefonon çdo moment që të di se çfarë bëni dhe me kë jeni.

Fillon kontrollon veprimet tuaja

Ju do të filloni të vini re se jeni përsëri në pubertet, pasi kërkoni leje për gjithçka që bëni. Kjo tashmë është tepër invazive.

Ju bën nervoze

Ju filloni të vëreni se çdo herë që hyni aty ku jeni, nervozoheni, kjo është prova se ju nuk ndjeheni mirë në praninë e tij.