Fjalë Kyçe

Këto janë veprimet që tregojnë se ai ka një tjetër

Këto janë veprimet që tregojnë se ai ka një tjetër

Gjithmonë në një lidhje femrat kanë dyshime se mos partneri i tyre po i tradhton.

Këto dyshime shtohen edhe më shumë kur partneri nis të bëjë veprime që nuk i ka bërë kurrë më parë.

Por si mund ta kuptoni se ai po ju tradhton me të vërtetë dhe se nuk është thjesht një dyshim i juaji?

Të gjitha këto ua tregon gjuha e trupit e partnerit tuaj. Më poshtë po ju rendisim veprimet që e tregojnë këtë gjë.

Shenja e parë ai merret me veten shumë herë më tepër se më parë.

Shenja e dytë, nuk ju përkëdhel më, pasi keni krye marrëdhënie intime.

Shenja e tretë, ai fsheh gjithmonë pëllëmbët e duarve.

Shenja e katërt, përpiqet gjithmonë të ndërrojë temë sa herë diskutohet për tradhtinë në çifte.

Shenja e pestë dhe më e rëndësishmja, ai kurrë nuk do e lërë telefonin vend e pa vend nëse ju tradhton.

Dhe as nuk do t’ua lërë ta prekni telefonin e tij me dorë, pa qenë ai i pranishëm.