Fjalë Kyçe

Këto vende do të përballen me mungesë të energjisë elektrike

Këto vende do të përballen me mungesë të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar për vendet që do të mbesin pa energji elektrike.

Sipas një njoftimi nga KEDS do të punohet në rrjet për siguri të sistemit.

Këto janë vendet që do përballen me mungesë të energjisë elektrike:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Eperme (Kodi: 15018019) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J34 Çagllavica 3   (Kodi 19000034) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani),l agjja Panorama, Afër Panorama, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali Turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekti banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja: Ndarja e daljeve nga kthina e përbashkët.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J35 Veterniku II (kodi: 19000035) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga pergjate Magj. Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe  Pezho.

Arsyeja: Ndarja e daljeve nga kthina e përbashkët.

 

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet

NS 10/0.4kV në Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej ores 10:00 –15:00

TS-et që mbesin pa tension jane:

TS  10/0.4 kV      Studime e Ulët-1(Rashicët)         (Kodi:    73000009012)

TS  10/0.4 kV      Karaqë  (Kodi:    73000009019)

TS  10/0.4 kV      Begaj (lagjja Kaqanolli-Tërstena)               (Kodi:    73000009029)

TS  10/0.4 kV      TSSH-Begaj Lagjja Hajra (Kodi:    73000009032)

TS  10/0.4 kV      Studime e Epërme          (Kodi:    73000009013)

TS  10/0.4 kV      Studime e Epërme          (Kodi:    73000009011)

TS  10/0.4 kV      Studime e Ulët-3 (Gërxhalitë)    (Kodi:    73000009014)

TS  10/0.4 kV      Sfaraqak i Epërm              (Kodi:    73000009015)

TS  10/0.4 kV      Gojbulë-1 (Serbët)          (Kodi:    73000009016)

TS  10/0.4 kV      TSSH-Lagjja Istrefi            (Kodi:    73000009031)

TS  10/0.4 kV      Gojbulë-2 (Serbët)          (Kodi:    73000009017)

TS  10/0.4 kV      Miraqë (Kodi:    73000009018)

TS  10/0.4 kV      Skromë-1            (Kodi:    73000009021)

TS  10/0.4 kV      Shilovicë              (Kodi:    73000009020)

TS  10/0.4 kV      Skromë-2            (Kodi:    73000009022)

TS  10/0.4 kV      Bozhlan                (Kodi:    73000009023)

TS  10/0.4 kV      Gumnisht-1        (Kodi:    73000009024)

TS  10/0.4 kV      Gumnisht-2        (Kodi:    73000009025)

TS  10/0.4 kV      Korollovë             (Kodi:    73000009026)

TS  10/0.4 kV      Vesekovc            (Kodi:    73000009027)

TS  10/0.4 kV   HAXHA COMPANYSH.P.K.(Kodi:       73000009030)

TS  10/0.4 kV  HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi:       73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqe, Skrom dhe Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit të ri në Lumnishë.

Gjilan

1.

Nga  TS 35/10kV Kllokoti – H01 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 13:00.

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunavi (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Realizimi i kyçjes unazore të NS 35/10kV Lladova në mes të NS 35/10kV Kllokot dhe NS 35/10kV Gjilani IV.

2.

Nga  NS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

LP 10kV Velekinca (kodi  60062006) nga ora 09:00 deri 10:00

Vendet: rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e trasformatorit 160 kVA, Projekti te Fermat.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

LP 10kV Brodi (Kodi: 30037003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc” (Motel Argjena), TS- IPKO Brod dhe TS- Penda HC Dikancë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Hoqa e Qytetit kod (30035005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; afariste: Restorant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment  Reqan nga ora 10:00 deri 14:00

1.       NS 10/0.4kV Nepregoshtë I me kod: 31000026004

2.       NS 10/0.4kV Nepregoshtë II me kod: 31000026005

3.       NS 10/0.4kV Manastiricë I me kod: 31000026006

4.       NS 10/0.4kV Manastirica II me kod: 31000026007

5.       NS 10/0.4kV Struzhë I me kod: 31000026008

6.       NS 10/0.4kV Shtëpia Malore me kod: 31000026009

7.       NS 10/0.4kV Manasterica IIl me kod: 31000026030

Vendet: fshatrat: Manastricë, Nebregoshtë dhe Struzhë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Pejë

1.

NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Zallqi  (Kodi: 50052003) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera te Shalnovici, pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

2.

NS 35/10 kV PEJA II do te ndërprehet:

LP 10kV Rugova (kodi: 50051006) nga ora 10:00 deri në  15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve.

28.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

LP 10kV Orllati   (kodi: 16100005) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe ormanit të tensionit të ulët.