Fjalë Kyçe

KFOR-i i gatshëm ndaj përshkallëzimit të trazirave

KFOR-i i gatshëm ndaj përshkallëzimit të trazirave

Trupat perëndimore të komandës rajonale te KFOR planifikuan dhe ekzekutuan një hyrje te stimuluar për te reaguar shpejtë ndaj një përshkallëzimi(eskalimi) të trazirave

“Trajnimi i planifikuar dhe i vazhdueshëm është thelbësor për të siguruar gatishmëri të vazhdueshme operacionale dhe për të ruajtur aftësi të nivelit të lartë në mes njësive të KFOR-it”, shkruhet në postimin e KFOR-it në Facebook.