Fjalë Kyçe

Kjo është artistja që pikturon dhimbjen që ndjenë në pjesën intime

Kjo është artistja që pikturon dhimbjen që ndjenë në pjesën intime

Georgia është një vajzë e cila është e diagonstifikuar nga sëmundja e Vulvodinisë, shkruan BBC News, transmeton GazetaAlo.

Vulvodinia është një sindrom kronik nervor që shkakton dhimbje të rënda dhe të pashpjegueshme të vulvës dhe vaginës.

Kjo vajzë nga Manchesteri e përdor artin për të shprehur dhimbjen që ajo po përjeton.

Me këtë pikturë ajo tregon djegësimen apo dhimbjen që ndjenë në vaginë.

“Kur ndodh më duket se është dhimbja më e keqe në botë, do të bëja gjithçka që ta ndaloja, shtrëngojë këmbët, dhe nuk dua asgjë tjetër vetëm që të ndalojë është shprehur 25 vjeçarja.

Ajo thotë se arti ndihmon të përballojë më lehtë këtë sëmundje./GazetaAlo/