Fjalë Kyçe

Kjo është e dashura bukuroshe e presidentit Putin

Kjo është e dashura bukuroshe e presidentit Putin

Alina Kabayeva, 35 vjeçare nga Moska, dhe fituese e medaljes së artë në gjimnastikë, është e dashura e presidentit të Rusisë, Vladimir Putin.

Vladimir Putin, 66 vjeçar është në lidhje me fituesen e çmimit të artë olimpik në gjimnastikë, Alina Kabayeva, e cila është 35 vjeçare, pra diferenca mes tyre është 30 vjeç.

Madje ka thashetheme në Kremlin se ata kanë edhe një familje sekrete.

Putin është divorcuar në vitin 2014, me Lyudmila Putin. Që nga ajo kohë, Kabayeva është parë mjaftë shpesh nën shoqërinë e presidentit Putin.