Fjalë Kyçe

Kjo është shenja më xheloze e horoskopit

Kjo është shenja më xheloze e horoskopit

Ai i cili e kërkon belanë – sigurisht se edhe do ta gjejë!

Kjo shenjë është më xhelozja dhe vështirë kontrollohet!

Ai ka dëshirë të jetë i pari dhe i vetmi dhe është i gatshëm të bëjë gjithëçka që të jetë e të mbetet!

Nëse kushdo qoftë e rrezikon, nuk do të ngurrojë që edhe fizikisht t’i qërojë hesapet. Është i gatshëm për duel!

Ky është luani i madhërishëm!