Fjalë Kyçe

Konfirmohet kush bëri sulm kibernetik në Kosovë

Konfirmohet kush bëri sulm kibernetik në Kosovë

Serbia dhe Bosnjae Hercegovina sulmojnë sistemin kompjuterik të Kosovës, ky konfirmim vjen nga Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës nëpërmjet një statusi në twitter.

“Dje Kosova kapasur një sulm kibernetik. Autoritetet relevante janë përgjigjur dhe po punojnë që të mirëmbajnë sistemin e komunikimit të sigurtë dhe në funksion. Hetimet fillestare tregojnë se burimi i sulmit vjen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina”, njofton MPJ, transmeton Gazeta Alo.