Fjalë Kyçe

Kur u publikua videoja e parë në ‘Youtube’ dhe sa milion klikime ka ?

Kur u publikua videoja e parë në ‘Youtube’ dhe sa milion klikime ka ?

Platforma “Yotube” tashmë inkason një numër të madh videosh, por shumë pak njerëz kanë njohuri mbi atë se cila është videoja e parë e publikuar në këtë platformë dhe kur.
“Me at the zoo” (Unë, në kopshtin zoologjik) u publikua më 23 prill të vitit 2005 dhe konsiderohet si videoja e parë që u publikua në ‘Youtube’, transmeton lajmi.net.
Videoja 18-sekondëshe ka tashmë 67.9 milionë klikime, 1.9 milionë pëlqime dhe mbi 2 milionë komente.
Videoja u publikua nga Jawed Karim, njëri nga themeluesit e kësaj platforme