Fjalë Kyçe

Kusari: Njerëzit më mbajnë mend për të më votuar pavarësisht numrit dhe listës

Kusari: Njerëzit më mbajnë mend për të më votuar pavarësisht numrit dhe listës

Mimoza Kusari-Lila pas 10 vjetëve në politikë thotë se ka arritur që njerëzit ta mbajnë mend emrin e saj dhe numrin për ta votuar, varësisht se në cilën listë ka qenë.

Kusari-Lila, që në zgjedhjet e 6 tetorit mori më shumë se 22 mijë vota si numri 23 në listën e Vetëvendosjes, ka thënë se nuk ka kërkuar që të jetë numri dy i listës, si kryetare e Alternativës.

“Në dekadën e parë të funksionimit tim në politikë kam bërë që njerëzit të ma mbajnë mend emrin, numrin dhe të më kërkojnë në listë për të më votuar”, ka thënë ajo.

“Ka kohë ta ndërtojmë dhe punojmë ende. Si parti me vlera liberal-demokrate ka hapësirën e vet në tregun politik në Kosovë. Në realitetin politik dhe në skenën politike në Kosovë nuk është gjëja më e lehtë e mundshme të krijosh identitet, të mbash parime, vlera dhe të jesh në skenën politike e konfirmuar me vota, personalisht të mijat, i kalojnë votat që i kam marrë në Lidhjen Demokratike ku kam qenë e listuar me numrin 3”, ka thënë ajo.