Fjalë Kyçe

Kuvendi mban seancë të jashtëzakonshme, debaton për gjendjen e Telekomit

Kuvendi mban seancë të jashtëzakonshme, debaton për gjendjen e Telekomit

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë të jashtëzakonshme me fillim prej orës 10:00, ku do të shqyrtojë gjendjen e krijuar në Telekom.

“Gjendja në Telekomin e Kosovës dhe masat që i ka ndërmarrë Qeveria e Kosovës në zbatimin e Rezolutës nr.06-R-013, dt.12.07.2018 lidhur me gjendjen financiare në Telekom dhe Postën e Kosovës”, është pika e vetme e rendit të ditës.

Kjo seancë është ftuar me kërkesë të deputetëve të Vetëvendosjes dhe LDK-së./Gazeta Alo/