Fjalë Kyçe

Kuvendi s’ka kuorum për shqyrtimin e Projektligjit për Festat Zyrtare

Kuvendi s’ka kuorum për shqyrtimin e Projektligjit për Festat Zyrtare

Me 67 vota pro, kuvendi i Kosovës mori vendim ta miratojë mocionin procedural për shtyrjen e shqyrtimit të parë të Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Festat Zyrtare.

Kjo shtyrje për këtë projektligj, është bërë për shkak se nuk pati kuorum.

Për këtë projektligj kërkohet të jenë prezent 2/3 e deputetëve që bëjnë pjesë edhe ata të Listës serbe.