Fjalë Kyçe

Ky berber bëri rreth 80 prerje flokësh në 48 orë

Ky berber bëri rreth 80 prerje flokësh në 48 orë

Një berber rus përfundoi një maratonë 48 orëshe të prerjes së flokëve.

Vladislav Demidovich, i cili punon në Barber Kostroma, e shpërndau punën në YouTube, Twitch, Instagram dhe Telegram.

Berberi ishte në gjendje të realizonte 80 prerje flokësh, në një periudhë dy-ditore. Ai e përfundoi maratonën i pajisur me veshje mbrojtëse teksa kishte një staf prej 10 punëtorësh, që e ndihmonin atë me ushqim dhe mjete dezinfektuese.

‘Kur erdha, unë u shqetësova pak për shkak të gjithçkaje që mund të ndodhë kur një person nuk ka fjetur për 48 orë, por kur u ula këtu gjithçka shkoi mirë si gjatë një takimi të zakonshëm,’ ka thënë Shamil Bidjilov, një nga klientët e fundit.

‘Gjëja kryesore ishte të bisedonim me të, në mënyrë që të mos e zinte gjumi.’