Fjalë Kyçe

Ky është çifti më i pazakontë që keni parë, burri ka ngelur shtatzënë

Ky është çifti më i pazakontë që keni parë, burri ka ngelur shtatzënë

Ky është çifti më i pazakontë që keni parë ndonjëherë.

Të dy kanë lindur me gjini të ndryshme, dhe gjatë jetës të dy janë kthyer në të kundërtën e asaj që janë lindur.

Modelja që ka lindur vajzë është kthyer në burrë, dhe bashkëshorti i saj aktual ka qenë burrë dhe është kthyer në femër.

Ky i fundit është në muajin e tetë të shtatzënisë.

Modelja kolumbiane i ndau fotot me rreth 218 mijë ndjekës të saj në Instagram.

Mjekët shpjeguan, që një dukuri e tillë është normale në muajin e tetë të shtatzënisë, dhe se ka të ngjarë të ndodhte sepse foshnja ishte e madhe.

Të lehtësuar, Danna dhe Esteban shkuan në shtëpi për të pritur të vinte dita e madhe. Mediat lokale raportojnë se çifti e konceptonte fëmijën natyrshëm, pasi që të dy kanë organet e tyre natyrore.