Fjalë Kyçe

Ky është numri i rasteve që u trajtuan në QKUK për 24 orë

Ky është numri i rasteve që u trajtuan në QKUK për 24 orë

Në Klinikën Emergjente në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës për 24 orë ka pasur 230 raste.

55 raste u trajtuan në dhomën e kujdesit të avancuar mjekësor, 55 raste tek dhoma kirurgjike,74 tek dhoma internistike dhe 51 tek dhoma ortopedike në emergjencë.

Emergjenca po ashtu ka trajtuar 13 raste të aksidenteve në komunikacion.

Nga klinika emergjente për trajtim të mëtejmë në klinikat e tjera janë bartur 24 pacientë./Gazeta Alo/