Fjalë Kyçe

Ky është shkrimtari që shkruajti një libër me hundën e tij

Ky është shkrimtari që shkruajti një libër me hundën e tij

Ky është Josh Barry nga Anglia, një shkrimtar që pavarësisht sëmundjes ai ndjek ëndrrën e tij, shkruan BBC News, transmeton GazetaAlo.

Josh vuan nga paraliza cerebrale, dhe kjo e ka pamundësuar që ai të shkruaj me dorën e tij.

Ai ka shkruar nëntë vjet një libër me hundën e tij, përmes një ipadi.

Libër ky që kryesisht flet për jetën e tij.

“Nëse keni mbështetjen e duhur, mund të bëni gjithçka” thotë Josh Barry

Josh e shkruajti atë libër për t’i ndihmuar njerëzit që të kuptojnë më mirë personat me aftësi të kufizuara.

“Sa herë që unë dal në publik, njerëzit më paragjykojnë dhe më shikojnë në mënyrë qesharake”

Përndryshe Josh punon edhe si gazetar i pavarur, menagjon një faqe të argëtimit./GazetaAlo./