Fjalë Kyçe

Lajmi i fundit: Vrasje në Vranjevc, therret për vdekje një nxënës

Lajmi i fundit: Vrasje në Vranjevc, therret për vdekje një nxënës

Një vrasje ka ndodhur para pak minutash në Vranjevc.
Merrt vesh se një nxënës i shkollës “Hilmi Rakovica” është therrur për vdekje.

Policia dhe Mjekësia Ligjore janë në vendin e ngjarjes.