Fjalë Kyçe

Librat e verës për fëmijët: Këta janë titujt që rekomandohen për t’u lexuar

Librat e verës për fëmijët: Këta janë titujt që rekomandohen për t’u lexuar

Tregime të moçme shqiptare, “Shpella e piratëve”, “Rreth botës për 80 ditë”, “2 vjet pushime”, “Ditari i Ana Frankut”, “Meri Popins”, “Piter Pan” dhe shumë libra të tjerë u rekomandohen fëmijëve nga mësuesit për t’i dhënë sa më shumë ngjyra pushimeve verore.

Kjo listë me rreth 50 tituj librash jashtëshkollor është një mundësi për të zhvilluar imagjinatën e për të udhëtuar me personazhet në vende nga më interesantet.

Ato i japin mendjes atë ushqim që nuk ta ofron askush tjetër, as teknologjia, një rivale e fortë gjatë pushimeve.