Fjalë Kyçe

Liqeni i ngrirë që duket si pasqyrë e thyer

Liqeni i ngrirë që duket si pasqyrë e thyer

Është kaq i bukur se vështirë të besohet se ekziston me të vërtetë. Spektakli i natyrës këtu kthehet në befasi.

Liqeni i Miçiganit, një pellg ujëmbledhës prej 500 kilometra i gjatë dhe 190 metra i gjerë, zakonisht ngrin në dimër.

Por me mbërritjen e pranverës dhe për rrjedhojë të temperaturave pak të larta, sipërfaqja e ujit fillon të shkrijë. Pllakat e akullta duken si copa xhami.

Imazhet e postuara në Instagram po habisnin njerëzit.