Fjalë Kyçe

Maduro shkëput marrëdhëniet politike me Kolumbinë

Maduro shkëput marrëdhëniet politike me Kolumbinë

Në Venezuelë kanë hyrë ndihmat humanitare.

Presidenti Nikolas Maduro është kundër këtyre ndihmave, kështu ai ka prishur marrëdhëniet diplomatike me Kolumbinë, kjo pasi ajo ndihmoi ndihmat të hynin.

“Më është sosur durimi, nuk mundem më të kem marrëdhënie me Kolumbinë pasi ajo është kundër Venezuelës”.

“Për këtë arsye, unë kam vendosur të shkëput të gjitha marrëdhëniet politike dhe diplomatike me qeverinë fashiste të Kolumbisë, “tha Maduro në një fjalim.

Ai tha se ambasadori dhe stafi konsullor duhet të largohen nga Venezuela brenda 24 orëve.