Fjalë Kyçe

Mbrëmje muzikore me rokerin e parë shqiptar Shekin

Mbrëmje muzikore me rokerin e parë shqiptar Shekin

“Personalitetet nga e kaluara” do të vijnë në kuadër të magazinës rajonale “Via Balcanica”, të dielën mbrëma.

Emisioni do të sjellë profile të disa personazheve nga bota e artit, të cilët kanë qenë të njohur në rajon dhe kanë gëzuar respekt e reputacion në skenën kulturore të ish-Jugosllavisë.

Në kuadër të magazinës redaksia e KOHËS do të prezantojë profilin e muzikantit Shefqet Hoxha – Sheki, i cili u bë i njohur me paraqitjet e tij në disa bende muzikore, të cilat kishin shënuar sukses në rock skenën jugosllave.

Rrugëtimi i Shekit nga hard-rocku deri te jazzi do të vijë i përmbledhur në disa minuta në edicionin e së dielës mbrëma.