Fjalë Kyçe

Më shumë se 1.500 breshka të gjalla kapen në një valixhe në Filipine

Më shumë se 1.500 breshka të gjalla kapen në një valixhe në Filipine

Më shumë se 1.500 breshka ekzotike janë gjetur të mbështjella dhe të paketuara në valixhe, në një aeroport në Filipine.

Breshkat, të cilat kishin një vlerë totale prej 87 mijë dollarë, ndoshta ishin caktuar për t’u shitur, tha agjencia e doganave përmes një posti në Facebook, transmeton Klan Kosova.

Ato ishin kontrabanduar në një fluturim nga Hong Kong dhe u gjetën në katër pjesë të bagazheve në aeroportin ndërkombëtar në Manila.

The turtles belonged to four different species, three of which are listed as vulnerable.

The animals were packed into four unclaimed suitcases.