Fjalë Kyçe

Mësuesja e muzikës e dehu nxënësin e saj dhe kreu seks me të gjatë festës

Mësuesja e muzikës e dehu nxënësin e saj dhe kreu seks me të gjatë festës

Një mësuese e martuar e muzikës në një shkollë shtetërore, e cila kishte një takim të nxehtë me nxënës të korit pesë vjet pasi fjeti me një nxënës tjetër, është përjashtuar nga shkolla për një kohë të pacaktuar.

Laurie Softley, 34 vjeçare, e dehu djshpëralin 17-vjeçar të shkollës së mesme – i njohur vetëm si nxënësi B – me disa gota alkool në shtëpinë e saj për Krishtlindje më 2013, para se bënte seks me të.

Asaj më herët i ishte dorëzuar një paralajmërim i fundit për shpërdorim drastic të detyrës nga Shkolla Ecclesbourne në Duffield, Derbyshire, pasi kishte pasur marrëdhënie seksuale me nxënësin 17-vjeçar në vitin 2008. Të dy studentët ishin pjesë e korit të shkollës të cilin e drejtonte ajo.

Shkolla tha se intervistoi Softleyn dhe Nxënësin B pas akuzave kundër saj, por nuk ishte në gjendje të provonte ndonjë sjellje të paligjshme, pasi asnjëri nuk pranoi asgjë.

Nxënësi B nuk e pranoi këtë incident deri në një seancë këshillimi në vitin 2017, pas së cilës Softley u raportua tek autoritetet. Ajo u pezullua nga shkolla e akademisë dhe dha dorëheqjen pak kohë më pas.

Policia e Derbyshire gjithashtu kishte zhvilluar hetime në atë kohë, por kishte vendosur kundër ndjekjes penale.

Ajo u shkarkua tani pasi Agjencia e Rregullimit të Mësimit, me seli në Coventry, tha se ajo e kishte sjellë këtë profesion në diskutim.

Nxënësi B i tha panelit se si ai kreu aktin seksual me mësuesen e tij kur ishte vetëm 17-vjeçar vetëm disa javë pasi kishte provuar puthjen e parë në banesën e saj.

Tani 23 vjeç, ai tha: ‘Ajo nisi një puthje dhe pastaj e hoqi këmishën e saj. E pashë atë të zhveshur.

“Ajo hoqi pantallonat e saj, pasi kisha aktin seksual mbi të. Unë nuk isha në gjendje për të arritur ereksion kështu që nuk ka pasur akt seksual të kryer në mua.

“Zonja Softley u vesh përsëri dhe ne vazhduam të rrinim.”

Softley kishte marrë më parë një paralajmërim përfundimtar në vitin 2008, pasi kishte pranuar se kishte kaluar një natë me një student tjetër të muzikës, derisa po përgatitej për provimin final.

Por skandali nuk u bë kurrë publik nga drejtuesit e shkollës. /Gazeta Alo/