Fjalë Kyçe

Ministri Mustafa bisedoi me Baroneshën Ashton rreth bashkëpunimit

Ministri Mustafa bisedoi me Baroneshën Ashton rreth bashkëpunimit

Në takimin e zhvilluar në Londër, ministri i MPB-së në detyrë z.Ekrem Mustafa dhe Baronesha Catherine Ashton, ish-përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian, diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit më të thellë ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Bashkuar në disa fusha të sigurisë.

Dy vendet tona, siç u potencua në takim, janë vende mike ngushtë të lidhura me njëra-tjetrën, andaj nuk ka asnjë pengesë që bashkëpunimi të zgjerohet.

Gjatë takimit, ministri Mustafa iu falënderua znj. Ashton për angazhimin e saj për Kosovën, si dhe u shpalosën modalitete të veprimit në të ardhmen.