Fjalë Kyçe

Momenti kur bankomati i Bitcoin lëshon një thes me para (Video)

Momenti kur bankomati i Bitcoin lëshon një thes me para (Video)

Një aparat për përkthimin e Bitcoin në monedha të vërteta, ka filluar që të nxjerr prerje prej 20 funtesh, në qendër të Londrës.

Pamjet, të cilat u filmuan nga kalimtarët, tregojnë se si gardianët e sigurisë e rrethojnë makinën me para, për t’i ndaluar njerëzit që t’i afrohen parave.

Personi që i tërhoqi paratë, siç duket ka qenë i përgatitur, dhe e ka marrë një çantë me vete, ku edhe binin paratë.