Fjalë Kyçe

Mona Lisa 170 metrash katrorë mbi murin e një hoteli në Berlin

Mona Lisa 170 metrash katrorë mbi murin e një hoteli në Berlin

Buzëqeshja enigmatike e Mona Lisës gjatë fundjavës që e lamë është shpalosur mbi murin e një hoteli në kryeqytetin gjerman, Berlin, e bërë nga artisë vendorë në një version të kësaj kryevepre të të famshmit Leonardo Da Vinçi, transmeton Koha.net raportimet.

Portreti i saj i lartë mbi 16 metra dhe i gjerë 11 metra shtrihet në rreth 170 mbi sipërfaqen e një mur hoteli që ndodhet përballë serisë kult të muralit “East Side Gallery” në kryeqytetin gjerman, të pikturuar mbi gërmadhat e Murit të famshëm të Berlinit.