Fjalë Kyçe

Monumenti Newborn ndryshon pamjen edhe këtë vit për 17 shkurt

Monumenti Newborn ndryshon pamjen edhe këtë vit për 17 shkurt

Monumenti “Newborn” në Prishtinë do të ndryshojë pamje sërish me rastin e 11 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, ashtu sikur çdo vit që ndryshon pamjen.

Ideatori i monumentit “Newborn”, Fisnik Ismaili kësaj here thotë se i ka lënë hapësirë të rinjve që kanë ide dhe janë kreativ, të bëjnë diçka më ndryshe, ku do të shprehin talentin e tyre artistik.

Monumenti- simbol i pavarësisë së Kosovës ka filluar të ngjyroset, madje është në proces të përfundimit.

Kështu do të duket sivjet: