Fjalë Kyçe

Ndahet nga jeta në moshën 37-vjeçare aktori shqiptar

Ndahet nga jeta në moshën 37-vjeçare aktori shqiptar

Sot ka ndrërruar jetë në moshën 37 vjeçare aktori shqiptar, Hajrullah Ramizi.

“Me pikëllim të thellë ndajmë me ju lajmin e zi për ndarjen e hershme nga jeta të kolegut tonë Hajrullah Ramizi”,shkruan nga Teatri shqiptar.

Publiku i Teatrin Shqiptar, kujton Hajrullahun nga shfaqjet: Vojceku, Kaligula, Brekët, Gjenerali i ushtrisë së vdekur, Kuçedra, Jetë me qira, Makbethi, Arseniku, Dantelat e vjetra dhe së fundmi Bregu i pikëllimit.

Hajrullahu pos në teatër, shpesh është i angazhuar edhe nga produksionet filmike të rajonit dhe ka luajtur në filmat: Eduart, Time of the Comet, Lufta Mbaroi, 1955, Just another confused elephant, Punk Is Not Dead, 4 Oret, To the Hilt, Fati etj.