Fjalë Kyçe

Në këtë vend peshqit po bien në formë shiu

Në këtë vend peshqit po bien në formë shiu

Banorët e Maltës gëzonin prodhime deti pa u lodhur fare, ndërsa luftuan me erëra të forta dhe me valë të gjata pas një stuhie.

Një stuhi e madhe në Maltë shkaktoi erëra të forta, saqë peshqit binin në formë shiu nëpër ishull.

Zemërimi i erës, i shoqëruar me tundimin e detit, shkaktuan një fenomen të pazakontë.

Stuhia shkatërruese ka shkaktuar dëme të mëdha dhe bllokim në rrugë përgjatë zonës bregdetare të ishullit mesdhetar.

Qeveria lëshoi një paralajmërim për ‘kërcënim të lartë për jetën dhe pronën e vendasve’.