Fjalë Kyçe

Në këto komuna do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Në këto komuna do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për punimet për sigurim të sistemit.

Kësisoj gjatë ditës së nesërme parashihet të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qikatovë (Kodi: 16100011) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Qikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Trasingu(Kodi: 16100010) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gurthyesi Kalaja e Drenicës (kodi 16100052) nga ora 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Gurthyesi Kalaja e Drenicës.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra Shkollore (Kodi: 16100009) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 1 (Kodi: 16100001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Te Soliterat, Posta, Te Shtëpia e Shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2 (Rukolli).

Arsyeja: Montim, demontim i shtyllës së tensionit të mesëm.

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Prizren – IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Famipa(Kodi: 30033002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: A&M Mega store.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 35/10kV Prizren – IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Printeksi – Tjerrtorja (Kodi: 30033003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ëiliam Ëolker, një pjesë e rr. De Rada dhe një pjesë e rr.Tirana.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 35/10kV Prizren – IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fat Group (Kodi: 30033015) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr.Shkronjat dhe kompleksi banesor.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 35/10kV Prizren – IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kfori turk (Kodi: 30033016) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ëiliam Ëolker,rr.Beteja e Lumes, rr.Elbasani, nje pjesë e rr.Turgut Ozal, një pjesë e rr.Sali Bytyqi,

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve.

Gjilan

1.

Në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/315 me ndarës linior, degëzimi për Kravaricë.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor 10kV.

2.

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koshare (Kodi: 41046005) prej orës 09:30 deri në ora 13:00

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Punime në projektin Koshare.

3.

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërrimi i bazave të siguresave të tensionit të mesëm.

25.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Çikatovë(Kodi: 16100011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe energjizimi i rrjetit të ri.

2.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët te shkolla

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

Në NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Sharban, TS Sharban, TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.