Fjalë Kyçe

Në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës

Në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje në disa lokacione.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për lokacionet ku do të ketë ndërprerje.

Komunikata e plotë:

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime (kodi: 410460) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë), Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ëiliam Ëalker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime. Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, lidhja e kabllove te fushes lidhes pas riparimit ne zbarat 35kV si dhe eliminimi i pikes se nxehte ne daljen 35 [kV] Shtime.

2.

NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 41048002) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan(Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, lidhja e kabllove te fushes lidhes pas riparimit ne zbarat 35kV.

Peja

1.

NS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri (kodi: 54000001) prej orës 12:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat Moistir dhe Sinajë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM dhe TMRR-ve pas ndrrimit të ormanit TU të djegur NS 10/0.4kV

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet Degëzimi 10 kV TS Posta prej orës 09:30 deri 11:30. TS-et që mbesin pa tension janë:

NS 10/04kV Posta me kod:70000103015
NS 10/04kV Jugobanka me kod:70000103006
NS 10/04kV Ndertesa e Kaltert 2 me kod:70000103008
NS 10/04kV Ndertesa e Kaltert 2 me kod:70000103005
NS 10/04kV Ndertesa e Kaltert 2 me kod:70000103003
NS 10/04kV Halla e sportit me kod:70000103009
NS 10/04kV Palestra Sportive me kod:70000103012
Vendet: Rr.Mbretresha Teute ( nje pjese),rr.Agim Hajrizi, rr.Avni Shabani, rr.Palestra Minatori,rr.Rexhep Mitrovica, rr. Spitali, rr.Kemal Ataturku,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i bazës së siguresave TM pasi janë të djegura

12.02.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fidanishtja 2 (Kodi: 12000012122) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: Rr.Halim Spahia( një pjesë).

Arsyeja : Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT.

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10kV Therandë do të ndërprehet Stabilimenti Solidi prej orës 09:00 deri 12:00. TS-et që mbesin pa tension janë:

NS 10/04kV Graniti me kod: 32000025002
NS 10/04kV Intertrans-Therande me kod: 32000025003
NS 10/04kV Seti-comerc me kod: 32000025004
NS 10/04kV RGB-Grup metal me kod: 32000025005
NS 10/04kV NNT “I.Seferi”shpk me kod: 32000025006
NS 10/04kV NTP Loni-Ahmet Balaj me kod: 32000025007
NS 10/04kV NTP “Shala Gas”-Shiroke me kod: 32000025008
NS 10/04kV NTP Kolgeci me kod: 32000025009
NS 10/04kV Adrian Ismet Hoxha me kod: 32000025010
NS 10/04kV Petroleum coke Kosova shpk me kod: 32000025011
NS 10/04kV me kod: 32000025012
NS 10/04kV N.T.” SPAHIA-PETROL me kod: 32000025013
NS 10/04kV ARADISA NATURSTEINE GMBH me kod: 32000025014
NS 10/04kV FRUTEX SH.P.K me kod: 32000025015
NS 10/04kV BASHKIM F. KUÇI B.Ime kod: 32000025016
NS 10/04kV ISEFERI me kod: 32000025017
NS 10/04kV N.P.T. SIMBOL me kod: 32000025018
Vendet: Konsumatorë komercial në zonën industriale

Arsyeja: Lidhja e urave TM, sipas PEE.Prishtinë. /Lajmi.net