Fjalë Kyçe

Në shitje çorapet e Michael Jackson, çmim marramendës

Në shitje çorapet e Michael Jackson, çmim marramendës

Disa nga gjërat personale të Michael Jackson gjithashtu do të dalin në ankand këtë vit. Vitin e kaluar, xhaketa e ikonës të King of Pop shiti për 300 mijë dollarë, dhe tani çorapet e Jackson do të dalin në shitje për 97 mijë e 500 dollarë.

Jackson veshi çorapet për herë të parë në 1983, ku u paraqit në këngën e famshme ‘Moonwalk’. Aksionarët do të jenë në gjendje të blejnë disa prej sendeve personale dhe copa veshjesh të famshëm të tjerë të së kaluarës, përveç sendeve personale të Jackson.

Interes i madh pritet edhe për veshjen e Marilyn Monroe. Veshja më e madhe e ikonës së Hollywood’it do të dalë në shitje për 100 mijë dollarë.

Ishte një veshje që aktorja kishte veshur në vitin 1954, kur në një konferencë për media njoftoi se do të ndahet nga bashkëshorti i saj.