Fjalë Kyçe

Nëna ‘e keqe’ vetë udhëton si VIP, fëmijët ia lë burrit në pjesën tjetër të aeroplanit

Nëna ‘e keqe’ vetë udhëton si VIP, fëmijët ia lë burrit në pjesën tjetër të aeroplanit

Një nënë ka deklaruae se ajo nuk ndjen keqardhje që kishte lënë fëmijët dhe burrin e saj në pjesën e aeroplanit të klasit ‘ekonomik’, ndërsa ajo vetë kishte fluturuar në pjesën VIP gjatë rrugës për në pushimet familjare.

Naomi Isted, nga Essex i Britanisë së Madhe, pagoi për të udhëtuar në destinacione të largëta nëpër botë, të tilla si Karaibet, dhe më pas shkroi në blowgun e saj për përvojën e saj në udhëtimet luksoze.

Ajo beson se fëmijët e vegjël nuk duhet të lejohen në pjesën e klasit të parë, përveç nëse “ata sillen me të vërtetë mirë”, pasi ajo nuk beson se është fer për ata që kanë prenotuar biletë në vlerë mijëra euro e pastaj të kenë fëmijë rrotull “duke ecur lart e poshtë, duke kërcyer para fytyrës së tyre “.

40-vjeçarja, e cila është gjithashtu prezantuese e modës dhe bukurisë, thotë se nuk i vjen aspak keq që ka pirë verë dhe darkuar në pjesën VIP, ndërsa vajza Fleur (9-vjeçare), i biri Rocco (3-vjeçar) dhe partneri i saj që punon si zyrtar pronash Haydn (40-vjeçar), kishin udhëtuar për 10 orë në pjesën ekonomi-klas.