Fjalë Kyçe

Nëna raporton zhdukjen e djalit në Prizren

Nëna raporton zhdukjen e djalit në Prizren

Një grua në Prizren ka njoftuar policinë se i është zhdukur djali.

Ajo ka thënë se ai është larguar nga shtëpia dhe ka humbur kontaktin me të.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se djali i saj viktima mashkull kosovar, është larguar nga shtëpia dhe ka humbur kontaktin me të. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e policisë.