Fjalë Kyçe

Një serb preket nga koronavirusi

Një serb preket nga koronavirusi

Një serb është prekur nga koronavirusi, por pas shpërthimit të tij ai vendosi të largohet nga Kina për në Indi.

Nga Neë Delhi ai udhëtoi për në Goa dhe pasi u ekzaminua me koronavirus ai është izoluar në karantinë.

Që kur shfaqi simptomat e para të koronavirusit menjëherë autoritetet indiane morën masa për të dhe për të gjithë personat që vijnë si turistë nga Kina.