Fjalë Kyçe

Njihuni me artisten që pikturon ‘Mona Lizën’ në fytyrën e saj

Njihuni me artisten që pikturon ‘Mona Lizën’ në fytyrën e saj

Të gjithë jemi të apasionuar pas misterit të famshëm ‘Mona Liza’ të Leonardo Da Vincit, pikturë kjo e punuar në shek. e 16-të, dhe padyshim vepra më e famshme në botë, shkruan GazetaAlo.

Kjo vepër arti e punuar në një copë letër me ngjyra, sot mund të pikturohet edhe në fytyrën tuaj.

Yuyamika është make-up artiste dhe blogere nga Kina, e cila ka pikturuar në fytyrën e saj portretin e Mona Lizës.

Kjo make-up artiste, përveç Mona Lizës, ka eksploruar në fytyrën e saj edhe shumë portrete të personaliteteve ndryshme./GazetaAlo/