Fjalë Kyçe

Nuk e qeth delen për pesë vite, ja sa peshon tash

Nuk e qeth delen për pesë vite, ja sa peshon tash

Chris është një dele shumë e veçantë. Ajo është rracë e njohur për leshin që ka, dhe pronai i saj nuk e ka qethur për 5 vite, dhe pesha e saj ka arritur 40 kg lesh, shkruan Gazeta Metro.

Gjatë kësaj periudhe,  leshi i saj kishte ndryshuar aq shumë sa që krijonte një pamje mjaft komike.

Kur delja u gjet nga pronarët, u qeth dhe prej saj u përftuan rreth 40 kg lesh.